Autor: 021.rs

Novi Sad
28.07.2021.
12:18
Gradonačelnik Miloš Vučević nedavno je najavio da će SNS inicirati da Novi Sad dobije spomenik nastajanju Vojvodine, što Vojvođanska partija ocenjuje kao nametanje karaktera "srpske Vojvodine".
  • !

    20.07.2022 14:35
    mr,no
    Za razliku od komsija iz Hrvatske kod kojih je bas tako kao sto pokusavate da ucitavate Srbiji (pogresno), gde se nazivi drzavnih preduzeca, agencija, pisu sa odrednicom (prisvojnim pridevom) koja se odnosi na nacionalni/narodni, npr. HRT (Hrvatska radio televizija), HP (Hrvatska posta), HT (Hrvatski telekom), Hrvatska elektroprivreda ili Hrvatska ludtija, u Srbiji nazivi istovetnih ustanova odnose se na sve gradjane Srbije, odnosno drzavu Srbiju, pa tako npr. RTS (radio televizija SRBIJE), JP Poste SRBIJE, MTS (Mobilna telefonija SEBIJE), JP EPS (Elektroprivreda SRBIJE), Drzavna lutrija SRBIJE, pa cak je i NBS (Narodna banka SRBIJE)..
    Tako da, koliko god smo kao narod ogrezli u nacionalizam i ostale gluposti, jos uvek nismo sovinisti u toj meri.
    Mislim da ima previse stvari koje treba i mogu se kritikovati ovde, pa i taj nacionalizam ali ovo sto pisete jednostavno nije tacno!
  • @separatista

    02.08.2021 11:56
    Današnja Vojvodina kada je nastala kao pojam jeste bila srpska. Pre toga tzv. Vojvodstvo Srpsko od kojeg vodi svoj naziv je takođe bila srpska iako nije bila u današnjim okvirima dte se na taj način ni ne može porediti što vi veoma perfidno radite. Vama naravno istorija počinje od onog trenutka koji vama odgovara, tek nakon doseljavanja Germana i Ugara u ovo područje što potom pokušavate upotrebiti kao argument i podmetnuti falsifikat kako "Vojvodina nikada nije bila srpska", pre tog trenutka ničega u današnjoj oblasti Vojvodine nije bilo? Vodeći se vašim kriterijumom onda je Vojvodina danas itekako srpska i takva je poslednjih nešto više od 100 godina te je bezočna laž da "nikada nije bila srpska", "nikada" znači da nijednog trenutka u istoriji nešto nije bilo zadovoljeno, ili to važi samo kriterijum kakav vama lično odgovara a to je da današnju oblast Vojvodine projektujemo isključivo na period kada Srbi nisu bili većina iako tada nikakva Vojvodina nije ni postojala, a ignorisaćemo strukturu naroda u istoj oblasti kako pre tako i nakon tog perioda?
    Jasno je da vama ne trebaju "lekcije", vi čvrsto stojite iza vaše falsifikovane istorije dok se ironično borite protiv istog, a iako vam verujem da računate na neobrazovanje većeg dela građana Vojvodine kojima znanje istorije ne seže dalje od 10 godina a kamoli vekovima unazad, nismo ipak svi toliko glupi, neobrazovani i neupućeni u celokupnu istoriju ovog područja da bi svaki neobrazovani šovinista to mogao tako lako poremetiti.
  • separatista

    02.08.2021 10:31
    PurgerNS
    Čuj, striček, ja samo spominjem fakte! A to je, da Vojvodina NIKADA nije bila srpska! Ja o tome pričam. Ovde je pokušaj falsifikovanja istorije. Ostalo sam iznosio činjenice, koje, u tom smislu, nemaju veze sa tim ko je bio pobednik, a ko gubitnik. Da, gubitnici u ratu se posle rata ništa ne pitaju. Ne trebaju meni lekcije po tom pitanju. Ti očigledno nisi shvatio, jer nisi želeo ili nisi razumeo.
  • PurgerNS

    02.08.2021 09:22
    Separatista
    Da ti striček da čas iz istorije..1918 ni Mađarska a ni njen deo Hrvatska nisu bili na strani pobednika...niti su se išta pitale..sledeći čas naplaćujem..
  • separatista

    02.08.2021 08:03
    U Austrougraskoj Srba je bio oko trećine! I istorijski Vojvodina NIKADA nije bila sprska! Nema emocija, čista istorija. Slobodno proverite u udžbenicima, na interenetu, pitajte i neutralne istoričare, kako god! To su fakti! Ni dobro, ni loše, naprosto, tako je! Prisjedinjenje Kraljevini Srba, Hrvata i Slovenaca je uradila manja grupa Srba i u trenutnuku raspada Austrougarske se Vojvodina opredelila tom grupom manjinskih Srba. Isto tako, moglo se dogoditi, a nije, da se okupila grupa Hrvata ili Mađara, pa da je Vojvodina bila autonimija u Hrvatskoj ili Mađarskoj. Ali, nije! Tako da, ponavaljam, istorija ne počinje kada to odluči neka politička elita ili oni koji osvajaju teritorije u prošlosti! Manite se više tih ideja o velikoj Srbiji i prekrajanju istorije!
  • Herc 78

    01.08.2021 23:57
    Vojvodstvo Srbija je prvobitni naziv naše pokrajine koja je sa imenom Vojvodina izgubila svoj nacionalni - srpski karakter. Bez Srba nema Vojvodine, jer je ona srpski politički okvir u kome se tražila odbrana nacionalne i verske posebnosti Srba u Austrijskom catstvu. Dakle, ne može biti Republika Vojvodina, kao što ne može biti Republika knjaževina ili Republika Kraljevina. Odžić misli da je svet nastao od 1974, a nije.
  • Vojvođan(in)

    01.08.2021 12:01
    Vojvodina
    Ova vlast ništa drugo ne zna već samo da nas hrani nacionalizmom, mitovima, prošlim vremenima i izmišljenim jubilejima koji ne znače ništa.Gledajte malo više u budućnost gospodo iz vlasti,ako znate nešto da ponudite, nemojte ovaj jadni narod stalno zaglupljivati prošlim vremenima koje "štelujete" kako i kad vam odgovara.
  • @noubodi

    01.08.2021 10:38
    Да се захвалимо аустријском цару, који нас је искористио као санитарни кордон, бојећи се да ће га Турци покорити? Јел због тога да се захваљујемо? Што смо бежећи од једног зла, прихватили друго зло. Уместо да смо били паметни и да смо се сађо склонили. Али то није у бићу српског народа. Ми смо били први бедем одбране хришћанске Европе од најезде Турака. Нама треба аустријски цар да се захвали, а не обрнуто.
  • Dragec

    31.07.2021 19:58
    Vojvodina
    će uvek biti Vojvodina! Zemlja svih onih koji u njoj zive, a ne nekih političkih bitangi i kriminalaca!
  • Војводство Сербско

    31.07.2021 17:28
    Војводство Сербско
    Слава Војводству Сербском, војводи Шупљикцу и свим палима за слободу под угарском и аустријском чизмом. ......Светозаре Милетићу.....!! Срем, Банат, Барања и Бачка четири срца јуначка! Сиви тићу Светозаре Милетићу....
  • Miroljub

    31.07.2021 14:24
    KPJ
    Treba demontirati KPJ sa svih nivoa.
    Dosta su vladali.
    Davno je bila 1945 . kad su došli na vlast.
    Dosta je više sa komunističkom decom i njihovim pogledima na svet.
    Dosta vladavine komunističke dece iz komunističkih porodica Mirovića, Odžića, Čanaka, Vulina ,Pajtića, Vučevića....Gojkovića....Novakovića...
    Sloboda narodu.....
  • Novosađanka

    31.07.2021 10:48
    Daki 00:21
    Vojvodina nije nikada bila srpska uvek je bila "naša" jednako svima, koliko si sposoban da radiš, da stičeš. I da pomažeš i komšijama...a ne da otimaš. Oni koji su dolazili i ostajali postali su Vojvođani a oni koji su dovedeni uvek su bili nezadovoljni i hteli su da se vrate...i dan-danas žale što su došli.
  • Moj stav

    31.07.2021 09:04
    pod Jedan
    Svoj gospodi drugovima sa partijskim knjizicama prvo dati motiku u ruke da osete vojvodjansku zemlju i duh, dzaba vam partijska knjizica kad u genima nemate nista vojvodjansko a mlatite po istoriji i trla-baba lan da joj prodje dan. Spomenik Čemu i Kome? Pod Dva : Ne pravite vise od Novog Sada drumsku birtiju ,pustajuci za svako crveno slovo cigane trubace na ulice... NIJE VOJVODJANSKI ! Znamo mi Vojvodjani ko smo i ne zaboravljamo , u genima cuvamo Vojvodinu !
  • Daki

    31.07.2021 00:21
    Vojvodina i jeste Srbska šta je tu sporno
  • /

    30.07.2021 22:12
    /
    naravno, svesni ste da je falsifikovani / svesno sakrio cinjenicu na tekst 'placi vojvodino' objavljen tacno godinu dana posle prisajedinjenja koji je napisao bas jedan od zagovornika razocaran u ono sta je stvorio.

    isto kao danas, umesto oslobodilaca u vojvodinu su pohrlili ubice i secikese.

    procitajte taj tekst, poucan je
  • Boriša

    30.07.2021 21:38
    Ono što treba Vojvodini je stvarna autonomija od koje će imati koristi svaki pojedinac koji živi u njoj bez obzira kojoj naciji pripada. Sadašnja situacija je takva da je Vojvodine i njene autonomije sve manje. Sa ovom vlašću će potpuno nestati, postaće samo severna Srbija.
  • Teodosije III

    30.07.2021 16:44
    Pogledajte nacionalni sastav Velikr narodne skupštine i sve će vam biti jasno!
  • Za

    30.07.2021 14:02
    Mene
    Je i Subotica i Zemun i Novi Sad u SRBIJI...kome smeta neka se zali upravi vodovoda u Zagrebu..tamo vole takve
  • Đole LIMAN

    30.07.2021 13:11
    Ako ćemo iskreno
    Ono što je zamerano Albancima na Kosovu, uz blagoslov Vučića, dešava se u Vojvodini. Orban i fond "Prosperitati" zaokružuju svoju zonu uticaja. "Čija je livada, njegove su i ovce". Kao što reče prvorođeni, "nikada u istoriji nismo imali bolje odnose sa severnim susedom".
  • Imre

    30.07.2021 12:16
    Ne treba stavljati drugim narodima prst u oko,jer je Vojvodina samo Vojvodina koja cini Srbiju.
  • Lale

    30.07.2021 09:36
    @Todor L.
    Vojvodina ce da ide svojim putem, mogu 500 spomenika da nazidaju opet ce ici, i to zahvaljujuci Vucicu koji rastura/unistava/razara institucije Srbije, a samim tim i Srbiju.
  • Todor L.

    30.07.2021 03:18
    Dukeland
    Od ove lepote neki hoce da prave veliku srBiju.bosnu,krajinu,crnu goru,kosovo-blato.
    Doterani ili isterani odkojekude pa im krivo pa od besa se svete ovom parcetu kugle zemaljske.
    Srpsko Vojvodstvo imala je cara u Becu,nije bila pod knjazom svinjarom.
    Vojvodina iznedrila Dositeja,Zmaja,Jaksica,Steriju,Predica,Danila,Antica,Balasevica itd.
    A Srbija iznedrila Kraljevica,kumove svinjare.Apisa,Krcuna,Milosevica,Vucica...
    Dzaba vam spomenici,prekrajanja istorije,leba i igara...
  • Nebojša

    29.07.2021 17:10
    Neverovatno
    Neverovatno je da se KOALICIONI OARTNERI Odzic i Vucevic uopste mogu naci na suprotnim stranama i polemici, kao sto je nezamislivo da isto uradi i Nenad Canak, jer to je KOALICIONI TRIJUMVIRAT podele preduzeca i ustanova i cega sve ne. Sve ovo je dogovorena scena predstave LAŽA I PARALAŽA ZA NAIVNI NAROD pred nastupajuce izbore.
  • Elefterios

    29.07.2021 11:20
    Bili bi okrug u Mađarskoj
    Da nije bilo borbe Srba prečana za narodno oslobođenje i oružja Kraljevine Srbije, današnja Vojvodina kao takva ne bi ni postojala. Banat bi bio okrug u Rumuniji, a Bačka i Srem okrug u Mađarskoj, i sada bi srpski i hrvatski govorili taman onoliko koliko ga neasimilovani ostaci Srba i Hrvata govore u Baji, Mohaču i Temišvaru. Slavili bi tuđe praznike i heroje, pevali tuđe himne, molili za neko maleno manjinsko pravo i bili mirni kao bubice. Niko ne spori posebnost naroda sa prostora današnje Vojvodine i niko ne osporava postojanje današnje Vojvodine kao pokrajine, ali jeste istorijska činjenica da je Vojvodina nastala kao plod nacionalne borbe Srba prečana i vojnih uspeha srpske vojske. Takođe je istina da su se 1919. samo tadašnji stanovnici Mađari pitali - Bačka i Banat bi ostali u Mađarskoj, kao i da su se samo tadašnji stanovnici Rumuni pitali - Banat bi ceo pripao Rumuniji, kao što i danas njihovi potomci u dubini srca žele, pa plasiraju priče o vojvođanstvu. Koncept je jasan – Mađari će se na svakom popisu izjasniti kao Mađari, Rumuni kao Rumuni, Hrvati kao Hrvati, al’ ajd’ da ubedimo Srbe da nisu Srbi, već da su Vojvođani, pa posle ćemo lako da rasparčamo. Vojvodina pripada svim narodima koji u njoj žive i integralni je deo Republike Srbije, i kao takva je njen kulturni i politički bastion i ponos, ali jeste stvorena borbom srpskog naroda i vojnim uspesima Kraljevine Srbije.
  • 034

    29.07.2021 10:09
    Srpska Vojvodina
    Pa čija je Koruška? Austrijanci ne pitaju zitelje Koruske koji ce spomenik postavljati! Gade mi se plaćeni autonomasi!!
  • Gg

    29.07.2021 06:41
    Gg
    Vojvodina,Vojvodjanima! Ogromna je razlika jer mi nepitamo koje si nacije,vere..ti si Vojvodjanin!
  • /

    29.07.2021 06:21
    Vojvodini ne trebaju nikakvi prisvojni pridevi ispred imena ni bilo kakvi nacionalistički predznaci i svojatanja.
    Vojvodina je ušlja u Srbiju ne baš svojom voljom (jer većina tadašnjeg stanovništva sigurno ne bi za to glasala da je bila pitana), ali je trenutno u Srbiji svojom voljom.
    Za uzvrat, mogla bi dobiti barem Ustavom Srbije zagarantovanih 7% budžeta... za početak.
    Status kvo i tipično srpsko guranje glavu u pesak i izbegavanje rešavanja problema neće moći zauvek.

    A ovih par autošovinista koji seju ovde mržnju prema Vojvodini i negiraju njeno postojanje - u manjini ste.
    Da Vojvođani većinski ne žele Vojvodinu, bila bi ukinuta već 100 puta.
    Ništa od toga.
  • Noubadi

    29.07.2021 05:11
    Nebuloze
    Ovde vecina masi temu...
    Ako se neko poziva na nesto ili neki dogadjaj,onda mogu i drugi...
    Nije Vojvodina bila pusta 1000 godina do stvaranja ''srpskog vojvodstva''...pa eto,nesto napravili...
    Ako je ideja o tom spomeniku,onda treba se na spomeniku zahvaliti i austrijkom carstvu jer je to dozvolila...zar ne?
    Isto tako i svi koji su ziveli u vojvodini u poslednjih hiljadu godina i vise imaju prava na svoj spomenik... madjarska backa,rumunski banat,banatska republika,slovacka...
    hunska oblast,atilin spomenik,spomenik avarima,rimljanima...i sve unazad od kad je covecanstva!
    Sto je najgore,spomenik hoce oni koji su juce dosli u vojvodinu...
  • Itre

    28.07.2021 23:39
    Sever Sbije- Srpsko Vojvodstvo!
  • Srbin iz Vojvodine

    28.07.2021 22:27
    Cuj lika kako prosipa fore i parole iz naftalina kao da sedi na zasedanju AVNOJ-a. Srpsko Vojvodstvo naravno, nema tu ko sta da mudruje.
  • .

    28.07.2021 20:42
    @detelinara

    Jos kako postoje Vojvodjani.
    Svi smo mi Vojvodjani.
    I Srbi i Madjari i Hrvati i Rumuni i Slovaci i Rusini i Jevreji i Nemci i neizjasnjeni...

    I Sremci i Banacani i Bacvani.

    Svi su Vojvodjani, a medju njima ima 20.000+ koji su se na zvanicnom popisu tako izjasnili na pitanje o nacionalnoj pripadnosti i taj broj ce na iducem popisu biti jos veci.
  • Slobodan

    28.07.2021 19:33
    A što se ne bi držali fakata
    Pre Versaja postojali su Slavonija, Bačka, Banat i Baranja kao delovi Austrougarske. Na konferenciji mira u Kraljevinu SHS su ušle Slavonija, i po 1/2 Bačke, Banata i Baranje. Navedene teritorije kasnije pripadale raznim banovinama, da bi komunisti od dela Slavonije (Istočni Srem) i dela Bačke i Banata napravili Vojvodinu, mistifikovali i hipnotički uverili narod o vekovnoj državotvornoj tradiciji iste, tako da politički polusvet navedenu mantru uspešno koristi u cilju lične promocije i bogaćenja. Nesporno je da se Vojvodina razlikuje od Šumadije, taman kao Istra od Zagorja ili Sicilija od Toskane - pa šta? Istorijski je nesporno da je AP Vojvodina nastala kao plod političke borbe Srba sa tih područja i na oružju Kraljevine Srbije. Da tako nije bilo dotični gospodin bi sada zasigurno govorio mađarski kao maternji jezik i bio bi miran ko' bubica.
  • Лиманац

    28.07.2021 18:51
    Српска Војводина, дабоме, а чија би била?
  • iguman

    28.07.2021 18:11
    Slobodna Vojvodina je pravi naziv.
  • Voyvodinian

    28.07.2021 17:48
    Free Voyvodinians!
  • LALO

    28.07.2021 17:33
    dobro jutro vojvodino
    Ovi misle da istorija pocinje sa njima od kada su dosli na vlast a istina je samo jedna i KOSAVU SU NAM ZAGADILI.
    ...tu se spaja Srem, Banat i Backa
    tu se grle tri srca junacka...
    ...napadali na nas ,,salas,, vuci
    palili ga i nemci i turci...
    ...ravnica ce opet biti nasa
    hej salasi opet cu vam doci.
  • mr,no

    28.07.2021 15:57
    vojvodina
    izraz srpska,srpski je prisvojni pridev kad se necemu dodaje to se prisvaja srpska vojvodina,madjarska vojvodina nece ici moze samo vojvodina ili atp vojvodina ovim nepismenim politicarima samo hvali da srbiju registruju kao srpska srbija srpski beograd zenine vagine kao srpske vagine i slicno pa onda pametni komentatori u nedostatku svesti pitaju coveka kolko vas ima u partiji mislim da je za ovo dovoljan on sam
  • Komšija

    28.07.2021 15:38
    Pijanog Zdravka
    Izgleda da Odžić misli na SAP Vojvodinu iz idealizovanog vremena 70-tih i 80-tih godina.

    Pokušaj otimanja biračkog tela LS(D)V Neši.
  • cluffas

    28.07.2021 14:50
    U okviru Vojvodine je bila i Baranja a onda su hrvati dobili na poklon Baranju od Kralja Aleksandra. Baranja je bila kusur da umiri hrvate u predratnoj Jugoslaviji.
    Za vreme Tita su hteli da vrate Baranju u sastav AP Vojvodine ali se Hrvatska pobunila jer su kao izgubili Trst i da im ostave Baranju.
  • .

    28.07.2021 14:39
    @Milos NS

    Jedno je iznositi stavove, a drugo je iznositi neistine i lazne podatke.

    Srba u Vojvodini po vazecem popisu i zvanicnim podacima nema 80% nego znatno manje, proverite.

    Nije toliko bitno, ali da se ovde ipak ne sire lazi, narocito ne one namerne koje dovode u zabludu...
  • Kisprdilov Sveta

    28.07.2021 14:28
    Pajac
  • Vera

    28.07.2021 14:21
    Vojvodina
    Ah, kako je žalosno kada se govori o istoriji, a ne znaju osnovne stvari! Vojvodina je danas to što treba da bude, i u tome je dotični gospodin u pravu! A što se tiče njene istorije i njenog postanka, on o tome nema pojma! Oni koji su se borili i izborili za Vojvodinu zaslužili su i te kako spomenik - nije to bila laka borba, dugo je trajala i zaslužuje spomenik. A u toku te duge borbe Srbi su uvažavali svoje sugrađane, pripadnike drugih naroda, naravno izuzev onih situacija i vremena kada su morali da se brane od ugrožavanja sopstvenog opstanka. Sve to može lako da se sazna i pročita, samo nata+ravno treba pokušati, knjiga nije iugleda omiljena u nekim krugovima!
  • детелинара

    28.07.2021 14:12
    biskup Kinderliebe
    28.07.2021 • 12:48
    ...
    Spomenik nastajanju Vojvodine je zapravo spomenik nestajanju Vojvodine. Ne znam nista o ovom gospodinu ali potpisujem svaku reč. Vojvodina pripada svim Vojvodjanima bez obzira na poreklo.
    -------
    Војводина је настала као тежња српског народа за аутономијом у оквиру царевине јер би у њој имали права као и сви остали грађани, а до тада је Србима брањено право на писмо, језик и идентитет. Војводина као таква је свој историјски циљ испунила 1918. године и не видим разлог зашто и даље постоји као неки ентитет? Војводина НИЈЕ географска регија. Не постоје Војвођани већ Сремци, Банаћани, Бачвани.
  • комша

    28.07.2021 14:09
    Јако си небитан лик. Не знаш историју, намерно је прекрајаш и тако шириш мржњу. Уосталом чему давати медијски простор лику који води комби партију коју не подржава ни 0.00001% грађана?
  • Nemanja

    28.07.2021 14:08
    Kad uskoro ne bude Srbije, neće biti ni loženja na "srpsku Vojvodinu".
  • pajo patak

    28.07.2021 13:59
    perfidnom promenom
    nacionalne strukture stanovništva od 1918-1995. se došlo do ovoga danas.
  • Gobelja

    28.07.2021 13:37
    Deder
    Deder - Odžiću, reci nam koliko članova i simpatizera ima Vojvodjanska partija!?
  • Bojan

    28.07.2021 13:22
    ...
    Nebuloze "partije" sa 3 člana...
    Nameće se karakter "srpske Vojvodine" u entitetu koji je nastao kao Srpsko Vojvodstvo :)

    Bolje se bavite pitanjem zašto od 45 opština u Vojvodini preko 40 nema pitku vodu i kanalizaciju, a sela liče na ona u zabranjenoj zoni oko Pripjata.
  • Марина

    28.07.2021 13:00
    Ако ово није екстремни говор мржње и прекрајање историјских чињеница које се уче још у основној школи, онда не знам шта је.
  • Hodza

    28.07.2021 12:57
    Rece (poreklom) Bosanac, koji ne zna istoriju... Svi gradjani Vojvodine imaju i imace i dalje jednaka prava kao i konstitutivni narod ove drzave. A kad smo kod netolerancije, ona se u Vojvodini najvise ocitava kod ljudi poput Odzica i Nenada Lickog. O otcepljenju nastavite da sanjate.
  • Djordje

    28.07.2021 12:56
    Neki novi Čanak?
  • Yip Man

    28.07.2021 12:56
    Lepo i istinito receno od strane Odzica, problem je u tome sto ostali koji dele njegovo misljenje i dalje cute.

    I tako cute 30 godina a nacionalisti samo peljese ...
  • Zvonko

    28.07.2021 12:49
    Tako je!
    Potpisujem sve.
    Užasno je koliko Vojvodina nije ni tema u svim ovim ludostima.
    A Lale kao Lale, ćute li ćute... samo ne znam dokle.
  • biskup Kinderliebe

    28.07.2021 12:48
    ...
    Spomenik nastajanju Vojvodine je zapravo spomenik nestajanju Vojvodine. Ne znam nista o ovom gospodinu ali potpisujem svaku reč. Vojvodina pripada svim Vojvodjanima bez obzira na poreklo.
  • Milos NS

    28.07.2021 12:40
    Voivodschaft Serbia
    Oni koji bi trebali da se pozivaju na istorijske vrednosti Vojvodine a to jeste i priznanje teritorije i prava na ime iz 1848 Vojvodstvo Srbija i njena zastava i grb su u stvari najveci negatori tih vrednosti. Vojvodina pripada svim narodima koji tu zive ali srpski faktor u njoj vecinski, gotovo 80 posto i ne znam koju manjinu zastupa gospodin Odzic Aleksandar?
  • Guliver

    28.07.2021 12:37
    Oprem dobro.
  • Milan NS

    28.07.2021 12:30
    Gradonačelnih
    voli gulaš, gomboce i štrudlu s jabukama, ali ne zna zašto

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna